HOHDE – seerumi
Hinta: 59,90€

HOHDE – seerumi

Tässä on HOHDE. Seerumi, joka pursuaa hyvää oloa ja kosteutta ihollesi. Seerumi sisältää sian­kärsämön, ruusun ja turpeen tehoaineita, jotka kiinteyttävät ja silottavat tuntuvasti ihoa. Iho­kudoksen aineenvaihdunta tehostuu ja pienet rypyt saavat kyytiä.

Iho tuntuu ja näyttää selvästi aiempaa kimmoisammalta ja elin­voimaisemmalta, sillä HOHDE­ ­seerumissa on valtava määrä hivenaineita ja vitamiineja, joita iho kaipaa. Todelliset ihonhoidon tehotipat!

Yksi seerumi-tilaus sisältää 1 kpl 20 ml tuubin.

Käyttöohje: Pumppaa seerumia kämmenellesi, ja taputtele sitten puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle.

Raaka-aineet >

Tilaa nyt hintaan 59,90€

Kiitos tilauksestanne!

Se käsitellään mahdollisimman pian ja saatte tuotteen 2 viikon kuluessa.

Toimitusehdot

Kyllä, kiitos! Tilaan HOHDE-seerumin hintaan 59,90€ (sis.postikulut). Saat HOHDE-seerumilähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja. Lähetys sisältää 1 kpl 20 ml pullon, joka riittää noin 3 kk:n käyttöön. Hinta on 59,90€. Jatkossa saat uuden tilauserän 3 kk välein hintaan 59,90€. Voit milloin tahansa muuttaa toimitusväliä tai keskeyttää tilauksen ilmaisesta numerostamme: 0800-304030. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä. Emme lähetä tilauksia henkilöille, joilla on luottohäiriömerkintä.