Notice: Undefined index: utm_source in /srv/hohdekosmetiikka.fi/builds/default/public/layouts/puhdistusemulsio.php on line 2

Notice: Undefined index: utm_source in /srv/hohdekosmetiikka.fi/builds/default/public/layouts/puhdistusemulsio.php on line 4
Puhdistusemulsio | HOHDE-kosmetiikka
Design From Finland Cosmethics Legal Compliance Checked 29-10-2018
HOHDE – puhdistusemulsio
Hinta: 44,90€

HOHDE – puhdistusemulsio

Ihosi hyvinvointi alkaa sen päivittäisestä pesemisestä.

Hemmottele ihoasi puhdistusemulsiolla, joka sopii erinomaisesti eri ihotyypeille, myös Couperosa-iholle, eikä kuivata ihoa.

Puhdistusemulsion ainesosat ravitsevat ihoa syvältä, rauhoittaen ja auttaen pitämään ihosi kosteustasapainon hyvänä. Ihohuokosiin kertyneet epäpuhtaudet sekä vesiliukoinen meikki puhdistuvat lempeästi ja tehokkaasti.

Hiero hellävaraisesti puhdistusemulsiota kosteille kasvoille ja kaulalle. Huuhtele haalealla vedellä ja taputtele kuivaksi.

Tervetuloa ihanan puhdas iho!

Yksi puhdistusemulsiotilaus sisältää 1 kpl 50 ml kätevän pumpputuubin.

Raaka-aineet >

Tilaa nyt hintaan 44,90€

Kiitos tilauksestanne!

Se käsitellään mahdollisimman pian ja saatte tuotteen 2 viikon kuluessa.

Toimitusehdot

Kyllä, kiitos! Tilaan HOHDE-puhdistusemulsion hintaan 44,90€ (sis.postikulut). Saat HOHDE-puhdistusemulsiolähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja. Lähetyksesi sisältää 1 kpl 50 ml HOHDE-puhdistusemulsiotuubin, joka riittää noin 3 kk:n käyttöön. Hinta on 44,90€. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä. Emme lähetä tilauksia henkilöille, joilla on luottohäiriömerkintä.