Notice: Undefined index: utm_source in /srv/hohdekosmetiikka.fi/builds/default/public/layouts/tehovoide.php on line 2

Notice: Undefined index: utm_source in /srv/hohdekosmetiikka.fi/builds/default/public/layouts/tehovoide.php on line 4
Antiage-tehovoide | HOHDE-kosmetiikka
Design From Finland Cosmethics Legal Compliance Checked 29-10-2018
HOHDE – antiage-tehovoide
Hinta: 44,90€

HOHDE – antiage-tehovoide

Ravitse ihoasi tällä ylellisellä sekoituksella kylmäpuristettuja kasviöljyjä, eteerisiä öljyjä ja luomulaatuisten suomalaisten kasvisuutosten bioaktiivisilla ainesosilla, jotka imeytyvät syvälle ihosoluihin. Ihostasi tulee kimmoisa ja elinvoimainen.

Ravinteet, vitamiinit ja antioksidantit kiinteyttävät ihoa ja antavat sille ihanaa hohdetta. Yrtit parantavat ja uudistavat ihon pintasolukkoa.

Käytä aamuin illoin kosteusvoiteen tapaan.

Kostea ja ravittu iho tuntuu ja näyttää upealta!

Ja muistathan, että HOHDE-tuotteet ovat aina turvallinen valinta, sillä raaka-aineet ja valmistus täyttävät Eurooppalaiset luonnonkosmetiikan standardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai parabeeneja.

Yksi antiage tehovoide-tilaus sisältää 1 kpl 40 ml kätevän pumpputuubin.

Raaka-aineet >

Tilaa nyt hintaan 44,90€

Kiitos tilauksestanne!

Se käsitellään mahdollisimman pian ja saatte tuotteen 2 viikon kuluessa.

Toimitusehdot

Kyllä, kiitos! Tilaan HOHDE-antiage-tehovoiteen hintaan 44,90€ (sis.postikulut). Saat HOHDE-antiage tehovoidelähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja. Lähetys sisältää 1 kpl 40ml tuubin, joka riittää noin 3 kk:n käyttöön. Hinta on 44,90€. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä. Emme lähetä tilauksia henkilöille, joilla on luottohäiriömerkintä.