Design From Finland
Orgaaninen, vegaaninen ja eläinkokeeton ihonhoitosarja Suomesta

UUTUUS!HOHDE – KASVOVESI

Tässä on HOHDE. Hohde-kasvovesi on rauhoittava, ihon toimintoja elvyttävä ja miedon ruusuntuoksuinen. Se on alkoholiton ja luonnonmukainen ja sopii näin kaikille ihotyypeille. Lisäksi tuote on täysin vegaaninen.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Kasvovesi
Hinta: 34,90€

UUTUUS! HOHDE – SEERUMI

Tämä seerumi pursuaa hyvää oloa ja kosteutta ihollesi. Se sisältää sian-kärsämön, ruusun ja turpeen tehoaineita, jotka kiinteyttävät ja silottavat tuntuvasti ihoa. Ihokudoksen aineenvaihdunta tehostuu ja pienet rypyt saavat kyytiä.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Seerumi
Hinta: 59,90€

UUTUUS!HOHDE – HYALURONIHAPPO-SEERUMI

Olethan jo kuullut hyaluronihapon upeasta tehosta? Kasviperäinen hyaluronihappo tasoittaa, tasapainottaa ja rauhoittaa kasvojen ja kaulan herkkää ihoa. Se silottaa juonteita ja ryppyjä ja kosteuttaa ja suojaa, myös erittäin kuivaa ihoa. HOHDE-hyaluronihappo-seerumi sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Hyaluronihappo-seerumi
Hinta: 59,90€

HOHDE – TEHOVOIDE

Ravitse ihoasi päivittäin HOHDE-tehovoiteella. Se on ylellinen sekoitus kylmäpuristettuja kasviöljyjä ja luomulaatuisten suomalaisten kasviuutosten bioaktiivisia ainesosia, jotka imeytyvät syvälle ihosoluihin.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Tehovoide
Hinta: 44,90€

UUTUUS!HOHDE – KASVOÖLJY

HOHDE-kasvoöljyä voi hyvällä syyllä kutsua kasvoöljyjen eliitiksi sen sisältämien arvokkaiden luomukasviöljyjen ja muiden tehoaineiden ansiosta. Jojoba-, aprikoosinkivi- ja manteliöljy imeytyvät ihoon jättäen sen samettisen pehmeäksi. Ihosi alkaa voida paremmin, kun se saa tarvitsemansa tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidanttiset luonnolliset hivenaineet ja vitamiinit.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Kasvoöljy
Hinta: 44,90€

UUTUUS!HOHDE – KUORINTAVOIDE

HOHDE-kuorintavoide kuorii ja ravitsee kasvojesi ihon hellävaraisesti, vähentää ihosi harmautta ja antaa sille luonnollisen hohteen. Samalla se poistaa ihon pinnasta kuolleen ihosolukon ja tekee siitä vastaanottavaisen tuotteen sisältämille tehoaineille. Ihostasi tulee ihanan pehmeä ja sileä.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Kuorintavoide
Hinta: 44,90€

UUTUUS!HOHDE – VARTALOÖLJY

Iholla on taipumus kuivua kesäisin ja talvisin. Kuiva sisäilma ja toisaalta aurinko heikentävät ihon elastisuutta ja kimmoisuutta, ja iho vanhenee ennenaikaisesti. HOHDE-vartaloöljy on luonnollinen tapa pitää huolta koko vartalon ihon kunnosta ja terveydestä. Tuotteen kasviöljyt imeytyvät hyvin ihoon raviten ihosolukkoa ja tehden siitä pehmeän ja joustavan.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Vartaloöljy
Hinta: 44,90€

UUTUUS!HOHDE – KÄSIVOIDE

Käsien iho joutuu koville pesuaineiden ja usein toistuvien pesukertojen vuoksi. Iho kuivuu ja menettää pehmeyttään ja joustavuuttaan.
HOHDE-käsivoiteen luomukasviöljyt, aaloe, glyseriini ja appelsiinin kukkavesi imeytyvät syvälle ihoon ja ravitsevat ja hoitavat ihoa tehden siitä kuulaan.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Käsivoide
Hinta: 34,90€

UUTUUS!HOHDE – JALKAVOIDE

HOHDE-jalkavoide pehmittää jalkasi, edistää niiden verenkiertoa ja tekee ne raikkaiksi ja virkeiksi. Voiteen tehon salaisuus perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen siitä, miten hoitaa jalat onnellisiksi luonnollisten raaka-aineiden avulla. Monitehoinen lopputulos syntyy kasviöljyistä, suomalaisista luomuyrteistä, kuten ratamosta ja siankärsämöstä, sekä hevoskastanjan luomu-uutoksesta, jolla on hoidettu laskimoverenkiertoa ja suonikohjuja.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Jalkavoide
Hinta: 34,90€