Design From Finland
Orgaaninen, vegaaninen ja eläinkokeeton ihonhoitosarja Suomesta

UUTUUS!HOHDE KASVOVESI

Tässä on HOHDE. HOHDE Kasvovesi on rauhoittava, ihon toimintoja elvyttävä ja miedon ruusuntuoksuinen. Se on alkoholiton ja luonnonmukainen ja sopii näin kaikille ihotyypeille. Tämäkin HOHDE-tuote on täysin vegaaninen.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Kasvovesi
Hinta: 34,90€

UUTUUS! HOHDE SEERUMI

Tässä on HOHDE. Seerumi, joka pursuaa hyvää oloa ja kosteutta ihollesi. Tuote sisältää siankärsämön, ruusun ja turpeen tehoaineita, jotka kiinteyttävät ja silottavat tuntuvasti ihoa. Ihokudoksen aineenvaihdunta tehostuu ja pienet rypyt saavat kyytiä.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Seerumi
Hinta: 59,90€

UUTUUS!HOHDE HYALURONIHAPPOSEERUMI

Olethan jo kuullut hyaluronihapon upeasta tehosta? Kasviperäinen hyaluronihappo tasoittaa, tasapainottaa ja rauhoittaa kasvojen ja kaulan herkkää ihoa. Se silottaa juonteita ja ryppyjä ja kosteuttaa ja suojaa, myös erittäin kuivaa ihoa. HOHDE Hyaluronihapposeerumi sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Hyaluronihapposeerumi
Hinta: 59,90€

HOHDE TEHOVOIDE

Ravitse ihoasi tällä ylellisellä sekoituksella kylmäpuristettuja kasviöljyjä, eteerisiä öljyjä ja luomulaatuisten, suomalaisten kasvisuutosten bioaktiivisilla ainesosilla, jotka imeytyvät syvälle ihosoluihin. Ihostasi tulee kimmoisa ja elinvoimainen.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Tehovoide
Hinta: 44,90€

UUTUUS! HOHDE SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Tässä on HOHDE. Silmänympärysvoide, joka on suunniteltu ravitsemaan ja kosteuttamaan vaativaa silmänympärysihoa. Se hoitaa, kosteuttaa ja virkistää lempeästi. Kasvien antioksidantit ja luomuyrttiuutokset laskevat turvotusta, madaltavat juonteita ja vähentävät silmien alueen stressiä.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Silmänympärysvoide
Hinta: 44,90€

UUTUUS!HOHDE KASVOÖLJY

HOHDE Kasvoöljyä voi hyvällä syyllä kutsua kasvoöljyjen eliitiksi sen sisältämien arvokkaiden luomukasviöljyjen ja muiden tehoaineiden ansiosta. Jojoba-, aprikoosinkivi- ja manteliöljy imeytyvät ihoon jättäen sen samettisen pehmeäksi. Ihosi alkaa voida paremmin, kun se saa tarvitsemansa tyydyttymättömät rasvahapot ja antioksidanttiset luonnolliset hivenaineet ja vitamiinit.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Kasvoöljy
Hinta: 44,90€

UUTUUS!HOHDE KUORINTAVOIDE

HOHDE Kuorintavoide kuorii ja ravitsee kasvojesi ihon hellävaraisesti, vähentää ihosi harmautta ja antaa sille luonnollisen hohteen. Samalla se poistaa ihon pinnasta kuolleen ihosolukon ja tekee siitä vastaanottavaisen tuotteen sisältämille tehoaineille. Ihostasi tulee ihanan pehmeä ja sileä.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Kuorintavoide
Hinta: 44,90€

UUTUUS! HOHDE VALKOSAVINAAMIO

Tässä on HOHDE. Valkosavinaamio, joka elvyttää, tasapainottaa ja syväpuhdistaa ihoa. Valkosavi on erittäin mineraalirikasta. Se poistaa hellävaraisesti iholta epäpuhtauksia, supistaa ihohuokosia ja tasapainottaa ihon talineritystä.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Valkosavinaamio
Hinta: 44,90€

UUTUUS!HOHDE VARTALOÖLJY

Iholla on taipumus kuivua kesäisin ja talvisin. Kuiva sisäilma ja toisaalta aurinko heikentävät ihon elastisuutta ja kimmoisuutta, ja iho vanhenee ennenaikaisesti. HOHDE Vartaloöljy on luonnollinen tapa pitää huolta koko vartalon ihon kunnosta ja terveydestä. Tuotteen kasviöljyt imeytyvät hyvin ihoon raviten ihosolukkoa ja tehden siitä pehmeän ja joustavan.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Vartaloöljy
Hinta: 44,90€

UUTUUS!HOHDE KÄSIVOIDE

Käsien iho joutuu koville pesuaineiden ja usein toistuvien pesukertojen vuoksi. Iho kuivuu ja menettää pehmeyttään ja joustavuuttaan. HOHDE Käsivoiteen luomukasviöljyt, aaloe, glyseriini ja appelsiinin kukkavesi imeytyvät syvälle ihoon, ravitsevat ja hoitavat ihoa tehden siitä kuulaan.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Käsivoide
Hinta: 34,90€

UUTUUS!HOHDE JALKAVOIDE

HOHDE Jalkavoide pehmittää jalkasi, edistää niiden verenkiertoa ja tekee ne raikkaiksi ja virkeiksi. Voiteen tehon salaisuus perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen siitä, miten hoitaa jalat onnellisiksi luonnollisten raaka-aineiden avulla. Monitehoinen lopputulos syntyy kasviöljyistä, suomalaisista luomuyrteistä, kuten ratamosta ja siankärsämöstä, sekä hevoskastanjan luomu-uutoksesta, jolla on hoidettu laskimoverenkiertoa ja suonikohjuja.

Lue lisää ja tilaa tästä >
HOHDE-Jalkavoide
Hinta: 34,90€