Design From Finland

Din hud berättar en story.

Ett dopp i det porlande havet efter åskan.
Förundran över skogens grenar som svajar i vinden.
Vinden avtar. Sinnet är här.
Kylans doft frostar ögonfransarna.
Morgondimman över sjön fuktar ansiktet.
Tystnad.

Den finska naturen är unik. Den har anpassat sig fenomenalt till det utmanande nordiska klimatet. Under den korta växtsäsongen använder floran allt ljus den kan få och lyckas därmed att producera en otroligt stor mängd näringsämnen och antioxidanter, vars effekt är exceptionellt stark.

De här rena och bästa ämnenas effekt är oefterhärmliga. Därför började Hohde-hudvårdsprodukternas historia just i Finland och grundar sig på långvarig expertis, forskning och förtroende. Produkterna är etiskt och ekologiskt framställda för Ditt bästa.

Vi vet, att allt som behövs för hudens välmående och skönhet, finns här.

HOHDE.

Vad är Din historia?

HOHDE är alltid ett säkert val. Våra produkter innehåller inget sådant som du inte vill smörja in i huden. Produkten innehåller inte artificiella parfymer, färgämnen eller konserveringsmedel.
Både ingredienserna och produktionen möter den europeiska standarden för naturlig kosmetik. Produkten är ej testad på djur. Den innehåller inga ämnen med ursprung från djurriket, inga genetiskt modifierade ämnen, inga mineraloljor, inga silikater, inga artificiella parfymer, inga färgämnen eller konserveringsmedel.

HOHDE – ANSIKTSRENGÖRING

Din huds välmående börjar med en grundlig rengöring varje dag. Skäm bort din hud med vår milda ansiktsrengöring, som lämpar sig för alla hud typer. Ansiktsrengöringen torkar inte ut huden utan vårdar och lugnar ner huden.

Läs mer & beställ här >
HOHDE-Puhdistusemulsio
Pris: 44,90€

NY!HOHDE – ANSIKTSVATTEN

Här är HOHDE. Hohde-ansiktsvatten med sin milda rosdoft är ett lugnande ansiktsvatten som upplivar hudens normala funktioner. Den är alkoholfri och ekologisk och passar alla hudtyper. Dessutom är produkten helt vegansk.

Läs mer & beställ här >
HOHDE-Kasvovesi
Pris: 34,90€

NY!HOHDE – HYALURONSYRA-SERUM

Du har väl redan hört om den makalösa effekten som hyaluronsyran ger? Den jämnar ut, balanserar, samt lugnar ansiktets och halsens känsliga hud. Den reducerar fina linjer och rynkor, samt återfuktar och skyddar även den riktigt torra huden. Den passar för alla slags hudtyper. Hyaluronsyraserumets positiva inverkan på huden beror just på det att hyaluronsyra mycket effektivt absorberar fukt.

Läs mer & beställ här >
HOHDE-Hyaluronihapposeerumi
Pris: 59,90€

NY!HOHDE – ANSIKTSOLJA

Man kan gott säga att den här ansiktsoljan hör till eliten av ansiktsoljor tack vare att den innehåller värdefulla ekologiska växtoljor och andra aktiva substanser. Stenoljan av aprikos samt jojoba- och mandeloljan absorberas in i huden och gör den sammetslen och mjuk. Huden börjar må bättre när den får de omättade fettsyror, antioxidanter, samt naturenliga vitaminer och mineraler som den behöver.

Läs mer & beställ här >
HOHDE-Kasvoöljy
Pris: 44,90€

NY!HOHDE – PEELINGKRÄM

Hohde peelingkräm rengör skonsamt och ger näring åt huden. Den minskar hudens gråa nyanser och ger en naturlig färg och lyster. Peelingkrämen passar bra för alla hudtyper. Den avlägsnar döda hudceller från hudens översta lager och gör huden mottaglig för produktens effektiva substanser. Huden blir mjuk och len.

Läs mer & beställ här >
HOHDE-Kuorintavoide
Pris: 44,90€

NY!HOHDE – VIT LERMASK

Här är Hohde Vit Lermask, som balanserar, djuprengör och återupplivar huden. Den rengör varsamt huden från smuts, minskar porerna och balanserar talgutsöndringen. Vit Lermask passar även för känslig, atopisk och tunn hud, så man kan tryggt använda den.

Läs mer & beställ här >
HOHDE-Valkosavinaamio
Pris: 44,90€

NY!HOHDE – KROPPSOLJA

Huden är benägen att bli torr på sommaren och vintern. Torr luft hemma vintertid och solen sommartid försämrar hudens elasticitet samt vitalitet och därmed föråldras huden i förtid. Med kroppsoljan kan man på ett naturligt sätt ta hand om hudens hälsa och välmående över hela kroppen.

Läs mer & beställ här >
HOHDE-Vartaloöljy
Pris: 44,90€

NY!HOHDE – HANDKRÄM

Huden på händerna belastas genom att man tvättar händerna flera gånger om dagen med starka tvättmedel. Huden blir torr och tappar sin mjukhet och elasticitet. Vår handkräm innehåller väl absorberande ekologiska växtoljor, aloe, glycerin och apelsinblommans blomstervatten, som smeker och vårdar huden på djupet.

Läs mer & beställ här >
HOHDE-Käsivoide
Pris: 34,90€

NY!HOHDE – FOTKRÄM

Fotkrämen gör dina fötter mjuka, främjar blodcirkulationen ger dem en fräsch och pigg känsla. Krämens effekt baseras på lång erfarenhet av hur man behandlar fötterna med naturliga råvaror. Det effektiva slutresultatet uppnås med hjälp av växtoljor, nordiska ekologiska örter såsom groblad och röllika, samt ekologiskt hästkastanje-extrakt, som man använt för att bota åderbrock samt för att förbättra blodcirkulationen i venerna.

Läs mer & beställ här >
HOHDE-Jalkavoide
Pris: 34,90€