Design From Finland Cosmethics Legal Compliance Checked 29-10-2018

Din hud berättar en story.

Ett dopp i det porlande havet efter åskan.
Förundran över skogens grenar som svajar i vinden.
Vinden avtar. Sinnet är här.
Kylans doft frostar ögonfransarna.
Morgondimman över sjön fuktar ansiktet.
Tystnad.

Den finska naturen är unik. Den har anpassat sig fenomenalt till det utmanande nordiska klimatet. Under den korta växtsäsongen använder floran allt ljus den kan få och lyckas därmed att producera en otroligt stor mängd näringsämnen och antioxidanter, vars effekt är exceptionellt stark.

De här rena och bästa ämnenas effekt är oefterhärmliga. Därför började Hohde-hudvårdsprodukternas historia just i Finland och grundar sig på långvarig expertis, forskning och förtroende. Produkterna är etiskt och ekologiskt framställda för Ditt bästa.

Vi vet, att allt som behövs för hudens välmående och skönhet, finns här.

HOHDE.

Vad är Din historia?

HOHDE är alltid ett säkert val. Våra produkter innehåller inget sådant som du inte vill smörja in i huden. Produkten innehåller inte artificiella parfymer, färgämnen eller konserveringsmedel.
Både ingredienserna och produktionen möter den europeiska standarden för naturlig kosmetik. Produkten är ej testad på djur. Den innehåller inga ämnen med ursprung från djurriket, inga genetiskt modifierade ämnen, inga mineraloljor, inga silikater, inga artificiella parfymer, inga färgämnen eller konserveringsmedel.

HOHDE — antiage-tehovoide

Pris:

4490

HOHDE ANTIAGE ANSIKTSKRÄM

Vårda din hud med denna lyxiga blandning av kallpressade organiska vegetabiliska oljor, andra nödvändiga oljor och bioaktiva ingredienser av organiska finska örtextrakter. Krämen absorberas effektivt djupt in i hudcellerna och huden blir vacker och elastisk. Näringsämnena, vitaminerna och antioxidanterna bevarar hudens spänst och lyster och örterna hjälper huden att förnyas.

Applicera morgon och kväll likt specialkrämer eller fuktighetskrämer.

Beställ här »
Ingredienser »

HOHDE — antiage-tehovoide

Pris:

4490
HOHDE — puhdistusemulsio

Pris:

4490

HOHDE ANSIKTSRENGÖRING

Din huds välmående börjar med en grundlig rengöring varje dag. Skäm bort din hud med vår milda ansiktsrengöring, som lämpar sig för alla hud typer. Ansiktsrengöringen torkar inte ut huden utan vårdar och lugnar ner huden. Ingredienserna hjälper till att bibehålla hudens naturliga fuktighet. Produkten rengör huden effektivt från vattenlöslig makeup och smuts som samlas på huden under dagen, samt från fett som produceras under natten.

Applicera morgon och kväll på fuktigt ansikte och hals. Massera försiktigt och skölj sedan med ljummet vatten och torka med en handduk.

En försändelse innehåller en 50 ml tube.

Beställ här »
Ingredienser »

HOHDE — puhdistusemulsio

Pris:

4490