Työntekijöiden kokemuksia

Olen myynyt Hohde tuotteita vuodesta 2017, lähdin innoissani mukaan ja olen ollut aivan alusta asti uuden Hohde ihonhoitosarjan piloteissa. Tosi upeeta saada tarjota asiakkaille Suomessa valmistettuja, huipputason ihonhoitotuotteita, joita myös itse käytän. Erittäin hyvät, toimivat spiikit ja koulutus tuotteisiin sekä tuki esimieheltä antavat hyvän startin myyntityölle, jatko on itsestä kiinni. Niin ja se hyvä palaute tyytyväisiltä asiakkailta antaa tsemppiä työhön.

Anna

Tykkään myydä Hohde-sarjaa, koska tuotteet ovat kotimaisia, luonnonlaatuisia, lisäaineettomia ja eettisesti korkeatasoisia (vegaanisuus, ei eläinkokeita). Tuotesarja on nuori ja täydentyy pian uusilla tuotteilla, joten tilanne elää koko ajan. Asiakkaat osoittavat selkeää kiinnostuneisuutta, kotimaisuus ja luomu ovat nousussa olevia arvoja. Tuotteet ovat sellaisia joiden takana voi seistä ja joita itsekin ostaisi. Esitteet ovat selkeitä ja myyntipuheet toimivia ja lisäkannusteena myyntiin on hyvät ja arvokkaat palkinnot.

Teija

Tykkään olla hohde projektissa, koska kotimaisuus sekä luonnonmukaisuus on itselleni tärkeää. Olen ollut hohde projektissa mukana Joulukuun alusta alkaen. Nykyään ihmiset arvostavat kotimaisuutta ja luonnonmukaisuutta, joten vastaanotto on ollut todella hyvä! Myynti on sujunut oikein kivasti, voin seistä tuotteiden takana ja olla varma siitä, että tuotteet ovat hyviä. Olen itse käyttänyt tuotteita joulukuusta asti ja tuotteet todella ovat mielestäni hyviä, laadukkaita ja toimivia.

Suvi

Olin jo aikaisemmin asiakkaana ennen kuin tulin tänne töihin. Olin todella tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin ja olin saanut aina hyvää asiakaspalvelua. Tuotteiden kotiin toimitus oli kätevää, kun ei tarvinnut lähteä niitä postista jonottamaan. Työt aloitin helmikuussa 2017. Ammatiltani olen kosmetologi, mutta allergian takia en pystynyt jatkamaan hoitojen tekemistä kokopäiväisesti. Tällä hetkellä olen keskittynyt pelkästään Hohde-ihonhoitosarjan myyntiin ja se on todella lähellä sydäntäni. Vastaan myös Hohde Finlandin laaduntarkkailusta ja olen osallistunut myös uusien myyjien koulutuksiin. Töihin on aina kiva tulla ja meillä on toimistolla hyvä rento työilmapiiri.

Heli

Tykkään myydä hohdetuotteita, koska näiden tuotteiden takana todella voin seistä. Olen ollut projektissa melkein alusta asti ja myynti sujuu kivasti: asiakkaat ovat tuotteista kiinnostuneita ja suomalainen luonnonkosmetiikka arvostetaan korkealle.

Johanna

Kosmetologina arvostan hyviä luonnonmukaisia tuotteita ja sellaisiahan nämä juuri ovat. Minusta on kiva toteuttaa ammattitaitoani ohjaamalla ja opastamalla asiakkaita oikean tuotteen löytymiseen.

Mira

Asiakkaat ovat kiinnostuneita tuotteista ja arvostavat ammattitaitoamme tuotteiden valinnassa, heidän kanssaan on kiva olla tekemisissä. On myös kiva, että omalla työllä voi vaikuttaa omaan tulotasoonsa positiivisessa mielessä.

Krista

Vaihdoin työpaikkaani hohdemarkkinointiin ja jo ensimmäisen päivän jälkeen tiesin tehneeni oikean valinnan. Alettuani käyttämään hohdetuotteita itsekin, olen saanut positiivia kommentteja kasvojeni ihosta. Muun muassa lääkäri ihmetteli miten ihmeessä kasvoni ikään kuin loistavat.

Saana

On motivoivaa olla mukana hohde projektissa, sillä tuotteet tukevat tärkeitä arvoja. On myös hienoa huomata kuinka laaja asiakaskunta on, sillä monet ovat iästä riippumatta todella kiinnostuneita luonnonmukaisista kotimaisista tuotteista. Tuotteita on helppo suositella koska ne toimii myös oman kokemukseni mukaan. Kannustava ja rento ilmapiiri on auttanut myös myynnissä hurjasti!

Vivian

Hohdetta on kiva ja helppo myydä, koska tuote on oikeasti hyvä.

Anni

Hyvä tuote, myy itse itseään.

Nico