Luonnonkosmetiikkamyyjän paikkoja avoimena
Uusille myyjille myyntiskaba: Thaimaan matka (arvo 2500 €)
Uusille myyjille myyntiskaba: Singapore GP viikonloppu (20.–22.9.2019)

Rekrytoimme uusia myyjiä!

HOHDE Finland tarjoaa korkealaatuista, suomalaista luonnonkosmetiikkaa kotiin toimitettuna.

HOHDE-tuotesarjamme tuotteet on valmistettu kotimaisista, luonnonmukaisista ja vegaanisista ainesosista, joita ei ole testattu eläinkokeilla. Tuotteet eivät myöskään sisällä keinotekoisia lisäaineita, hajusteita, väriaineita, parabeeneja tai geenimuunneltuja ainesosia. Tuotteille myönnetty CosmEthics-sertifikaatti takaa asiakkaalle, että tuotteet ovat turvallista luonnonkosmetiikkaa.

HOHDE-tuotteiden myyjänä tehtävänäsi on kartoittaa puhelimitse asiakkaiden ihonhoitotottumuksia ja tarjota tuotteitamme varmalla, asiantuntevalla otteella. Pidämme tärkeänä, että asiakas saa kokonaisvaltaisen esittelyn tuotteistamme ennen ostopäätöstä.

Osana myyntitiimiämme työskentelet tyylikkään, kotimaisen luonnonkosmetiikkabrändin hyväksi: HOHDE-tuotesarjallemme on myönnetty myös Design from Finland -sertifikaatti tunnustuksena vahvasta suomalaisosaamisesta muotoilun alueella.

Jos olet etsimämme henkilö, täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen ja kerro itsestäsi lisää!

edit

Hae nytValmistettu SuomessaHOHDE Finland on vuoden 2016 KasvuyritysReilun pelin jäsenDesign From FinlandCosmethics

Työntekijöiden kokemuksia

Olen myynyt Hohde tuotteita vuodesta 2017, lähdin innoissani mukaan ja olen ollut aivan alusta asti uuden Hohde ihonhoitosarjan piloteissa. Tosi upeeta saada tarjota asiakkaille Suomessa valmistettuja, huipputason ihonhoitotuotteita, joita myös itse käytän. Erittäin hyvät, toimivat spiikit ja koulutus tuotteisiin sekä tuki esimieheltä antavat hyvän startin myyntityölle, jatko on itsestä kiinni. Niin ja se hyvä palaute tyytyväisiltä asiakkailta antaa tsemppiä työhön.

Anna

Tykkään myydä Hohde-sarjaa, koska tuotteet ovat kotimaisia, luonnonlaatuisia, lisäaineettomia ja eettisesti korkeatasoisia (vegaanisuus, ei eläinkokeita). Tuotesarja on nuori ja täydentyy pian uusilla tuotteilla, joten tilanne elää koko ajan. Asiakkaat osoittavat selkeää kiinnostuneisuutta, kotimaisuus ja luomu ovat nousussa olevia arvoja. Tuotteet ovat sellaisia joiden takana voi seistä ja joita itsekin ostaisi. Esitteet ovat selkeitä ja myyntipuheet toimivia ja lisäkannusteena myyntiin on hyvät ja arvokkaat palkinnot.

Teija

Tykkään olla hohde projektissa, koska kotimaisuus sekä luonnonmukaisuus on itselleni tärkeää. Olen ollut hohde projektissa mukana Joulukuun alusta alkaen. Nykyään ihmiset arvostavat kotimaisuutta ja luonnonmukaisuutta, joten vastaanotto on ollut todella hyvä! Myynti on sujunut oikein kivasti, voin seistä tuotteiden takana ja olla varma siitä, että tuotteet ovat hyviä. Olen itse käyttänyt tuotteita joulukuusta asti ja tuotteet todella ovat mielestäni hyviä, laadukkaita ja toimivia.

Suvi